Jeg går ikke på date med vampyrer. Jeg dreper dem. - Anita Blake
En seriemorder tar livet av uskyldige vampyrer og Nikolaos, byens mektigste vampyr, ber Anita Blake finne den skyldige. Anita nekter. Hun jobber ikke for blodsugere. Men vampyrene gir seg ikke og tar i bruk skitne metoder for å presse henne.
Anita jobber ikke bare for vampyrene, politiet trenger også hennes hjelp. Noen slakter familier i deres egne hjem, og Anita må få stoppet det før flere mister livet. Men da hun følger sporene til en kirkegård, går hun rett i en felle ...
Laurell K. Hamilton har skrevet 19 bøker om Anita Blake. Bøkene er oversatt til 16 språk og er et fast innslag på bestselgerlistene i USA.
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788202335557
EAN 9788202335557
Serie Anita Blake (1)
Genre Grøssere Fantasy
Folk flest tror heller på en troverdig løgn framfor en usannsynlig sannhet.
Frykt binder oss sterkere sammen enn kjærlighet. Eller hat. Og det slår inn pokker så mye fortere.
Medlidenhet er en følelse som kan få deg drept. Det eneste som er farligere, er blindt hat - og kanskje kjærlighet.
Graver er til for de levende, ikke de døde. Det gir oss noe annet å fokusere på enn at våre kjære råtner nede i jorda. De døde bryr seg ikke om pene blomster og utskåren marmor.
Hvis hun ikke hadde begynt å gråte, kunne jeg holdt stand og nekte. Gråting var pokker så feigt. Med en gang noen starter med det, går det ikke ann å snakke mer. Plutselig er det eneste som gjelder å få dem til å slutte å tute, slutte å ha det vondt, slutte å få deg til å føle at du er den største drittsekken i verden. Hva som helst for å stoppe tåreflommen.
Dette er ei liste over bøker som finst fleire av i same serie :) Gjer som meg og les den første. Du finn fort ut om dette er noko for deg. Har nett gått gjennom bokkilden.no for å finne ut om det er komt nokre nye i desse seriane. Men nokon er med for å gi info om desse bøkene som er verdt å lese :) Dette er ein peikepinn på kva eg les for tida. Må ordne ny ønskelåneliste til biblioteket her skjønner eg :) Må innrømme at nokon er bedre enn andre, men ramser dei opp likevel så kan du få ditt eige synstpunkt og nokon er på veg til å bli lest her heime :)