Våg å bli mislikt

hvordan frigjøre seg fra andres forventninger og oppnå ekte lykke

av (forfatter), Ichiro Kishimi , Fumitake Koga (forfatter), Fumitake Koga , Jon Kristian Furuheim (oversetter) og Yngve Johan Larsen (oversetter).

Frisk 2024 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Med over 10 millioner solgte eksemplarer har «Våg å bli mislikt» blitt anbefalt fra leser til leser verden over. Boken viser en filosofi som ikke dveler ved fortidens traumer, der fokuset er på nåtiden og hva du selv kan gjøre for å frigjøre deg fra andres forventninger og skape det livet du selv ønsker.

Historien utfolder seg som en dialog mellom en filosof og en ung mann. Den unge mannens mål er å motbevise filosofen og det han mener er for enkle råd, mens filosofen setter Alfred Adlers filosofi og tanker i kontekst og viser hvilken kraft de har i vår moderne verden.

Alfred Adler regnes, sammen med Sigmund Freud og Carl G. Jung, som en av de tre store innen moderne psykologi. Adlers ideer om at mennesker kan forandre seg, at verden er enkel, og at alle kan bli lykkelige, er blitt sagt å ha vært hundre år forut sin tid. I dag opplever adleriansk filosofi en globalt økende interesse.

Forlag Frisk

Utgivelsesår 2024

Du vil kanskje også like

• "Mikrovaner - en enkel måte å få gode vaner og kvitte seg med dårlige på" av James Clear
  • "Den edle kunsten å gi f**n - en uventet tilnærming til å leve et godt liv" av Mark Manson
  • "Å vanne blomster om kvelden" av Valérie Perrin
  • "Min skyld - en historie om frigj√∏ring" av Abid Raja
Alle bokanbefalinger for dette verket