Under brua er ein intelligent og usentimental kjærlighetsroman. Simon er ein skalla sogning med gjennomsnittskuk. Han er systemutviklar, godt etablert i hovudstaden, men si eiga utvikling har han lagt til side. Etter ei fuktig helg finn han ei fin bru og ei heilflaske whisky. Slik sluttar livet. Og slik begynner det, i ei sjukeseng. Sunniva sit der, ei ukjent kvinne med ei stemme som synest like ubrukt som stemma hans. Sunniva og Simon. Simon og Sunniva. Han kan ikkje hjelpe for det: Han skal sjå henne le. Simon og Sunniva er to skjøre eksistensar, i utakt med si eiga tid, på leiting etter ein stad å høyre til. Under brua er ein intelligent og sjarmerande roman, som med stort språkleg vidd skildrar ein kultur der menneske glir frå kvarandre snarare enn mot kvarandre.
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788205413467
EAN 9788205413467
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketNo er eg berre varm ein plass, og det er under armane, der sveitten godgjer seg.