Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har besøkt folk i Napoli for å finne det ekte napolitanske kjøkkenet. Boka inneholder både gamle og nye oppskrifter som er enkle å lage, og som bruker sesongens råvarer.
Omtale fra forlaget
Bli med hjem til Padre Pasquale i klosteret Sant' Angelo, fiskeren Vincenzo og hans familie i landsbyen Licola og Signora Immacolata i det legendariske spanske kvarteret midt i Napoli og opplev hvordan de lager sin deilige mat. Disse er bare noen av dem Nikko Amandonico har besøkt for å finne det ekte napolitanske kjøkkenet. I denne boken blander han gamle og nye oppskrifter - og alle er enkle å lage. Man bruker sesongens råvarer, og fremfor alt er maten fantastisk god!
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788203236280
EAN 9788203236280
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 166
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!