En gruppe tsjetsjenske terrorister kupper norsk fjernsyns mest populære debattprogram. Gislene, politiet og regjeringen er maktesløse. Mens politiets forhandler og gisselredningsgruppe forsøker å redde flest mulig ut av studioet i live, viser stadig flere tv-kanaler verden over det direktesendte gisseldramaet. I denne forrykende thrilleren følger vi dramaet gjennom natten - minutt for minutt, time for time. "Ulvenatten" er filmatisert for både kino og tv. Dette er den tredje boken om TV-journalisten Kristin Bye.
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788203364402
EAN 9788203364402
Serie Kristin Bye (3)
Genre Thrillere
Spenning fra første stund. Boka har et budskap også.
En meget underholdende og spennende film.
-Ble han drept?
-Han befinner seg fortsatt i lufterøret og er i konstant kontakt med sin overordnede via internsambandet.
-Så han lever?
-Siden han svarer på radioanrop, er det en rimelig antagelse, sa politimesteren tørt
Fotografene sto med skuddklare kameraer, som om terroristene hvert øyeblikk ville velte ut av bygningen omgitt av røykgranater, duskepiker og hornmusikk.