Earl og Betty er siamesiske tvillinger. De har forsøkt å livnære seg som sirkusartister og freaks, men blir alltid utstøtt av de andre, de er for merkverdige, også for de andre freaksene. Dessuten er ikke Earl ydmyk nok, han vil opp i verden, og sliter med den religiøse søsteren sin. Mellom seg har de en tredje hånd, som ingen av dem klarer å kontrollere.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9781903517918
EAN 9781903517918
Jeg ville gjerne like denne, men jeg klarte ikke helt. Kanskje fortellerstemmen (med sin sterke personlighet, slurvete og stygge språk) rett og slett ble for slitsom å forholde seg til i 400 sider. Det kan hende jeg hadde likt dette bedre hvis jeg leste ett kapittel om dagen.
Uansett, det var mye interessant her, av både morsom, absurd og grotesk art.