En terroristgruppe forsøker å stoppe turistinvasjonen i Florida. Panikken brer seg blant entreprenørene og politikerne når drapene ikke ser ut til å ta slutt samtidig som terroristene har begynt nedtellingen til sin Store Dag.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 1993
Serie Tidens maxiutgave
Genre Krim
jeg er alltid gla for å lese Hiaasen Ironisk treffende et vel av kartakterer og alltid spennende slik også denne er han tar oppviktige- faktisk livsviktige problemstillinger og sjonglerer med dem i plottet. Flott og godt
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket"A dead midget!" the boat driver gasped. "That's no midget," the water skier said. "That's a real person."