Drit og dra

av (forfatter) og Lars Lenth (gjendikter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (4 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mrs. Starch er den verste læreren man kan tenke seg. Plutselig forsvinner hun under en skoleutflukt. De finner en krøllete lapp der hun forklarer at hun måtte reise på grunn av en krisesituasjon i familien. Politiet og rektor godtar dette, men ikke elevene hennes, Nick og Marta. De mener det er noe muffens som foregår, og bestemmer seg for å finne ut hva.

Omtale fra forlaget

Endelig ny Hiaasen-fest! Humor, spenning og aktuell miljøkrim for unge lesere Mrs Bunny Starch er rett og slett den verste læreren man kan tenke seg; hun ydmyker elevene konstant, og er fryktet av alle. Så da hun en dag plutselig forsvinner sporløst under en skoleutflukt, er det ingen som er spesielt lei seg, og mange som kunne ha hatt god grunn til å ha noe med forsvinningen å gjøre!Da de finner en krøllete lapp der hun forklarer at hun i all hast måtte reise på grunn av en krisesituasjon i familien, godtar både rektor og politiet det. Men ikke elevene hennes Nick og Martha. Det er definitivt noe muffens som foregår, og de bestemmer seg finne ut hva. I Black Vine Swamp -- der det foregår lyssky oljeutvinning, og økokrigere, ungdomskriminelle, og den utrydningstruede Florida-panteren råder grunnen, går ungdommene fryktløst til verks med å løse forsvinningsmysteriet.DRIT OG DRA er en skikkelig page-turner med hjerte, humor og spenning i stort monn. "Ikke mange forfattere klarer overgangen fra voksenromaner til bøker for barn og ungdom like godt. Hos Hiaasen er det sømløst. Det gjør DRIT OG DRA til en virkelig lesefest!The New York Times Book ReviewHiaasen slår til igjen, og byr på en historie så fylt av fart og spenning at den burde tilfredsstille den mest kresne leser.Horn Book MagazineHiaasens actionfylte krimhistorie presenterer et fargerikt persongalleri av feige skurker og eksentriske helter. Plotet og intrigene er så godt skrudd sammen at det er vanskelig å legge boka fra seg.Publisher.s Weeklywww.carlhiaasen.com

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205391024

EAN 9788205391024

Omtalt sted Florida

Språk Bokmål

Sider 355

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 2 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Rett i dass" av Carl Hiaasen
  • "Uhu" av Carl Hiaasen
  • "I dødens skygge" av Helene Tursten
  • "Hjemme verst" av Carl Hiaasen
  • "Den svarte vinteren" av Marianne Cedervall
  • "Turistsesong" av Carl Hiaasen
  • "Et naturbarn" av Carl Hiaasen
  • "Odd og frostkjempene" av Neil Gaiman
  • "Bedratt av vinden" av Carl Hiaasen
  • "Vokterens kamp" av Joseph Delaney
  • "Striptease" av Carl Hiaasen
  • "Vokterens hemmelighet" av Joseph Delaney
Alle bokanbefalinger for dette verket