Trollet sprekker når du ler av sjefen

håndbok i overlevelseskunst for ansatte og ledere

av (forfatter).

Kagge 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forskning viser at over en tredjedel mener sjefen ødelegger hverdagen på jobben, og denne boken handler om hvorfor arbeidslivet har blitt slik og hva de ansatte kan gjøre med det. Den er en øvelse i å se det komiske i arbeidslivet, og er først og fremst beregnet på de som ledes. Blant temaene som tas opp er alt fra omorganisering i bedriften til medarbeidersamtalen og "den daglige tralten".

Omtale fra forlaget

"Uansett hva slags leder du har, er det viktig å huske på hvem som er sjefen. Han kjøper arbeidskraften din. Betyr det at han skal bestemme alt mulig? Svaret er, dessverre, som regel ja. I alle fall kjøper han retten til å oppleve seg selv som sjefen din. Utfordringen er å gi ham opplevelsen han betaler for, samtidig som du stort sett gjør det du vil. Husk at inne i enhver sjef er det en liten gutt som lurer på hvor livet ble av." Slik innleder forfatteren en morsom og ettertenksom bok om ledere og ledelsesfilosofi. Her slipper ingen unna. Boka gir et vell av råd og informasjon om hvordan man skal styre unna problemer som påføres av sjefen. Dette er en gavebok, en inspirasjonsbok, en bok om ledelse som du garantert aldri tidligere har lest.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788248907169

EAN 9788248907169

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Omstillinger er ikke noe nytt. Helt siden Adams tid har menneskeslekten levd med kraftige forandringer. Det var nok ikke med lett hjerte han tok Eva i hånden og forlot Paradis. Han var den første lederen som så nytten av å ha noen å skylde på. Regn med at Eva fikk høre det.

Omstillingen var ikke over med det. Da istiden la seg over Europa, tvang kulden menneskene til å kle på seg. Senere måtte mannfolk lære å gå ned på kne for å sikre seg en kone, etter at det ble innført regler mot å klubbe bruden i bakhodet og dra henne hjem til hulen.

Stort sett tvinges omstillingen på oss. Grunnleggende krefter som klimaforandringer, pest, billig utenlandsk arbeidskraft og krig presser folk til å tenke annerledes.

Derfor er det helt naturlig at vi ser på omstilling som ubehagelig og noe vi må kjempe mot.
Heldigvis taper vi som regel den kampen. Elles ville vi fortsatt bodd i huler og hatt koner med halvt istykkerslått skaller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Shantaram" av Gregory David Roberts
Alle bokanbefalinger for dette verket