Disse sitatene, alle av kvinner, spenner over en rekke temaer, som frigjøring, politikk, husarbeid, kjærlighet, penger, kunst, helse og humor. Ill.
Forlag Ex Libris forl.
Utgivelsesår 1994
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketI ekte kjærlighet ønsker man at det andre mennesket skal ha det godt. I romantisk kjærlighet ønsker man det andre mennesket.
Margaret Anderson
Av og til lurer jeg på om menn og kvinner virkelig passer sammen. Kanskje vi burde leve som naboer og bare gå på besøk til hverandre av og til.
Katharine Hepburn
Ikke noe virkelig dypt menneskelig likeverd kan noensinne oppstå fra en filosofi som bunner i forestillingen om at mennesket er naturen overlegent.
Marilyn French
Kjærlighet er en frukt som kan høstes til alle årstider og bestandig er innenfor alles rekkevidde.
Mor Teresa.