Etter en dramatisk ulykke som nesten tar livet av henne, føler Claire Malone at livet er uten mål og mening. Det startet da hennes beste venn, Roan Sullivan, ble utstøtt fra byen de bodde i, da hun var ti og han femten år. I tyve år har Claire lett etter Roan, og nå etter ulykken kommer han tilbake, men han vet noe som kan ødelegge manges liv.
Forlag Egmont Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 1999
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketKontrasten var meget tydelig - sex var noe svett, nakent og pinlig, for ikke å snakke om svært regulert og ofte forbudt. Romatikk, derimot, var en nydelig og veloppdragen affære som gikk ut på å beundre hverandre med klærne på.
Om å kjenne sin plass, i betydningen av å tilhøre et sted. En plass ved bordet, en plass i familien. En plass på hjemstedet sitt. En plass i noens hjerte.
Enkelte mennesker bruker all sin tid til å forbanne mørket, når alt de behøver å gjøre, er å tenne et lys.