Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar leseren med på en reise til byer og landsbyer, fjell-landskap og kyststrøk i et land som er berømt for sin gode mat. Boka er både en samling oppskrifter og en gastronomisk reisehåndbok, og den gir et bilde av en kulinarisk tradisjon som er bygd på glødende nasjonal stolthet og urokkelig respekt for lokalt produserte matvarer. Inneholder 140 oppskrifter. Har stikkordregister og ordliste.
Omtale fra forlaget
En kokebok for deg som elsker Frankrike og det franske kjøkken. La deg forføre av Frankrikes særegne matkultur og landets forkjærlighet for råvarer av ypperste klasse og det gode liv. I denne kokeboken finnes oppskrifter fra alle landets regioner, med deres kulinariske særegenheter og spesialiteter. Boken er illustrert med livlige bilder av folkeliv, kultur og landskap, av mange vakre akvareller og et vakkert, håndtegnet kart. Oppskriftene er tilrettelagt for norske forhold av Ingrid Espelid Hovig. Serien består av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205255814
EAN 9788205255814
Serie Til bords i
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket