Thomas Covenant er en moderne amerikaner som plutselig befinner seg i et merkelig land. Han kalte seg Den Vantro fordi han ikke torde tro på det merkelige landet han befant seg i. Han blir ansett som reinkarnasjonen av landets største helt, Berek Halvhånd, og det betyr at han blir beskyttet av Det hvite gullets mystiske kraft, som kan redde landet fra Ringeakteren Fyrst Nids ondskap. Spørsmålet er om han er i stand til å ta kraften i bruk. Dette er den første bok i den andre krønikeren om Thomas Covenant.
Forlag Voyager
Utgivelsesår 1996
Genre Fantastisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.