Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788290823233
EAN 9788290823233
Omtalt sted Norge
Språk Engelsk
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket25 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket