Forsvareren Clay Carter er utbrent i en alder av 31 år. Han er forvist til et kontor som han skammer seg over å vise til sine venner, og han vil gjerne komme seg bort. Men han har ikke noe sted å dra. Nå er han attpåtil belemret med nok en meningsløs drapssak, som tynger ham mer for hver time som går. Men så dukker Max Pace opp og tilbyr ham 15 millioner dollar og egen praksis i fasjonable omgivelser. Den meningsløse drapssaken får med ett mening, og Clay befinner seg midt i en svært delikat sak mot et av verdens ledende legemiddelfirma.
Forlag Century
Utgivelsesår 2003
Genre Spenning
Omtalt sted Sørøstlige stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHan skammet seg for grådigheten sin og var flau over dumheten. Det var kvalmende å se hva penger hadde gjort med ham.
Se alle bokelskere som følger dette verketElsker å gå på loppemarked å se på bøker. Denne gangen føler jeg meg ekstra heldig! Fikk alle disse bøkene for kun kr 170,-