Blindt raseri

av (forfatter) og Gro Skaare (oversetter).

Egmont Hjemmets bokforl. 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.14 (7 terningkast.)

36 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En høstdag sprekker idyllen i den fredelige feriebyen Tranquility. En av skolens elever trekker uten forvarsel fram et våpen i klasserommet og skyter vilt rundt seg. Like etter skjer det igjen, og en etter en forvandles byens ungdom til voldelige monstre. Claire Elliot som er i ferd med å bygge opp egen legepraksis, får flere av ungdommene som pasienter, og hun får raskt mistanke om at noe er forferdelig galt. Laboratorieprøvene viser tilsynelatende at alt er normalt, men når også Claires egen sønn forandres, blir hun mer og mer desperat i sine forsøk på å finne ut hva som er galt.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Egmont Hjemmets bokforl.

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788259023490

EAN 9788259023490

Genre Thrillere

Omtalt sted Nordøstlige Stater

Språk Bokmål

Sider 344

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 0 2 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Jeg sier bare at det er eksempler gjennom historien på at menneskelige sykdommer er forbundet til klimaet.Alt i naturen er tett knyttet til hverandre. Vi tror kanskje at vi kontrollerer miljøet vårt, men vi blir påvirket av så mange organismer vi ikke kan se.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Floyd prøvde mikrofonen igjen. "Doreen, Lincoln er her! Kom igjen, jenta mi, sving inn til siden! Han vil be om unnskyldning" "Jeg vil hva?" "Sving inn til siden, Doreen, og han vil si det til deg selv!" "Hva i all verden er det du snakker om?" sa Lincoln. "Kvinner forventer alltid at en mann skal be om unnskyldning."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faren hans var noe spesielt, en mann som ikke lignet noen andre, og selv om J.D. var litt redd for ham, beundret han ham også. Han beundret den måten gamle Jack kontrollerte hjemmet på ved aldri å la kvinnfolka bli høye på pæra. Det var slik Bibelen ville at det skulle være, pleide Jack å si - mannen var større, sterkere, og selvfølgelig var det meningen at han skulle ha kontrollen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fra det hun hadde sett av journalen hans, hadde Pomeroy vært en likesæl kliniker som var mer tilbøyelig til å skrive en resept på noen nye piller enn å ta jobben med å undersøke årsakene til symptomene hos en pasient.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om ti år kommer du ikke til å høre noen verdens ting hvis du fortsetter å spille musikken din så høyt. Du er ikke den eneste som bor under dette taket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket