Forlag Alfred A. Knopf
Format Hardcover
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket34 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg, som mange andre, ønsker å fullføre denne "utfordringa" i år. Kan selvsagt ikke jukse, og legge inn bøker jeg har lest før året begynte (som "The girl with all the gifts" i kategorien en bok med gult omslag). Lista oppdateres fortløpende når jeg fullfører en kategori.
En bok utgitt i 2017: "Rigels øyne", Roy Jacobsen
En bok skrevet av en afrikansk forfatter:
En bok som har vunnet The Man Booker Prize:
En bok utgitt det året du fylte 18: "The gathering storm", Robert Jordan og Brandon Sanderson
En bok med gult omslag: "2084", Boualem Sansal
En bok utgitt det året moren eller faren din ble født: "East of Eden", John Steinbeck (1952)
En bok utgitt under et pseudonym: "Towers of Midnight" og de andre Wheel of time-bøkene skrevet av Robert Jordan som jeg har lest i år
En bok med en tittel som begynner på F: "Fiskene har ingen føtter", Jón Kalman Stefánsson
Bok med handling i en annen verden: "Throne of glass", Sarah J. Maas
En bok med kvinnelig hovedperson: "Damenes detektivbyrå nr. 1", Alexander McCall Smith
En bok med en farge i tittelen: "Hvitt hav", Roy Jacobsen
En bok skrevet for barn: "The golden compass", Philip Pullman