Førstebetjent Parker i Manchester bestemmer seg for å skygge en mann som han vet har forgrepet seg på smågutter. Fem år er gått siden han lovet moren til Joseph Coyne at han ikke skal gi seg før han finner sønnen hennes. Hans verste anelser blir bekreftet den dagen levninger av et barn blir oppdaget på et slags skafott i skogen. Langsomt avdekkes det at Gary og en annen gutt som er forsvunnet har besøkt fuglegården til han som eier fuglebutikken.
Forlag New English Library
Utgivelsesår 1999
Genre Politi og detektiver Krim
Se alle bokelskere som følger dette verketLiker i utgangspunktet ikke å selge bøkene mine, men når man bor i en leilighet på 50 kvadratmeter MÅ det jo bli fullt en gang;) Bøkene er lest, altså brukt:) Kan hentes i Trondheim, eller sendes hvis kjøper betaler porto.