I en alder av 48 år hadde Dag Kullerud allerede fått blinkende rødt lys: Han røykte, jobbet for mye, spiste fet mat, drakk ofte øl, og hadde mange bekymringer. Han kjente smertene i brystet. Men han tok det ikke alvorlig. En dag falt han om. Han var minutter fra døden, reddet av en rask ferd til Ullevål Sykehus. I dag lever Dag Kullerud litt annerledes, men han lever godt! Den nysgjerrige journalisten ville finne ut hva som egentlig hadde skjedd med hjertet hans. I Syk i hjertet foretar han en studietur i menneskets viktigste muskel, den som gir oss liv. Med utgangspunkt i landets ekspertise forteller han hvilke medisiner og medisinsk hjelp som finnes, og hva som må til for å holde seg frisk. Han gir en lettfattelig oversikt over hva forskningen viser, hva slags medisinsk hjelp og hvilken type rehabilitering som hjelper. Dette er en selvhjelpsbok, for å forstå sitt eget eller sin kjæres syke hjerte.
Forlag Pax
Utgivelsesår 2011
Omtalt person Dag Kullerud
Se alle bokelskere som følger dette verketDet kommer mange interessante, velskrevne, flott illustrerte, innsiktsfulle fagbøker hvert år, men de er lite synlige og lite snakket om. Her er et forsøk på å gi velfortjent oppmerksomhet til fagbøker jeg likte i 2011.