Satsing på kompetanse blir stadig viktigere for virksomheter både i privat og offentlig sektor. For at investeringer i kompetanse skal gi de ønskede resultater, er det viktig å utvikle en helhetlig kompetansestrategi, og at arbeidet med kompetansestyring utgjør en kontinuerlig prosess. I denne boken presenteres et rammeverk for strategisk kompetansestyring i organisasjoner. Boken er delt inn i fire hoveddeler: • Introduksjon • Kompetanseplanlegging • Kompetansetiltak • Evaluering og oppfølging Boken retter seg mot studenter på univeristets- og høyskolenivå, og de som i sitt arbeid er opptatt av å forstå hvordan kompetanse kan utvikles og styres. Boken har bidrag av Rolv Petter Amdam, Øyvind Martinsen og Erik Juel. Linda Lai er dr.oecon og førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, der hun er knyttet til Senter for organisasjonspsykologi. Hun har tidligere vært gjesteprofessor i organisasjonsadferd ved University of Illinois, og hun har publisert flere internasjonale artikler innen beslutningsadferd og organisasjonspsykologi.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 1997
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.