Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på tapas, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon i det nye spanske kjøkkenet, hvor man finner både tradisjonell mat og moderne varianter av tradisjonelle retter.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på tapas, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon i det nye spanske kjøkkenet, hvor man finner både tradisjonell mat og moderne varianter av tradisjonelle retter.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788251622943
EAN 9788251622943
Omtalt sted Spania
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket