Fantastiske rettar i denne boka: tapas, hovudrettar og dessertar. Dette skal vere det nye spanske kjøkkenet - og eg liker det, i alle tolkingar av uttrykket. I dag tok eg reprise på laksefilet med egg- og urtesaus. Det slo an. Komisk og tragisk at ingen andre bokelskarar har denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød