Maude Chambliss er 19 år gammel og nygift første gang hun kommer til feriestedet Oasen i Maine. Her møter hun svigermoren, Hannah, som hersker både over familien og den årlige sommerkolonien i Oasen. Men etter mange somrer i Oasen, innser Maude til slutt at det må være slik. Bare kvinnene har makt og styrke til å sikre Oasens fremtid og viderebringe stedets ånd til fremtidige generasjoner, noe Maude selv kommer til å gjøre. Om kjærlighetens makt, tilsynelatende upassende ekteskap, ugjengjeld kjærlighet og vennskap.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788204039361
EAN 9788204039361
Serie Egmont roman (17)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.