Omtale fra forlaget
I denne boka trekkes solbær for alvor inn i det moderne kjøkken. Solbær kan med stor hell brukes både til kjøtt og fisk, desserter, kaker og julegodter, smoothies og barnemat. Her får du oppskriftene! Tradisjonelt har solbær vært brukt til saft og syltetøy, som turdrikk og enkel medisin. Men smaken gir så mange flere muligheter. SOLBÆR er full av tradisjonelle og nyutviklede oppskrifter fra inn- og utland. Helse og sunnhet har alltid vært knyttet til solbær. Høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter kan blant annet bidra til å forebygge hjertekarsykdommer, kreft og aldersdemens, samt styrke immunforsvaret. SOLBÆR forteller også gårds- og kulturhistorien knyttet til gården Mølstad vestre, og gir råd for dyrking av solbær. Utgitt i samarbeid med Messel Forlag.
Forlag Landbruksforl. Messel forlag
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788252928617
EAN 9788252928617
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket