Søt bakst

en oppskrift 60 deilige bakverk

av (forfatter) og Elin Vatnar Nilsen (foto).

Egmont Publishing 2021 E-bok

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Er du glad i å bake? Har du lyst til å by på søt bakst som alle vil elske? I denne inspirerende boka deler bakedronning Elin Vatnar Nilsen sin suverene grunn- oppskrift på søt gjærdeig. Utfra denne viser hun hvordan du kan du lage over 60 ulike bakverk, fra saftige kringler og knasende sprø kanelsnurrer, til verdens beste hvetestenger og skolebrød. Dette er en fristende bakebok full av gode ideer, smarte tips og enkle trinn for trinn-bilder, som gjør det lett å lykkes med baksten - hver gang! Og som en ekstra bonus, får du også hennes beste oppskrifter med den nye, store baketrenden tangzhong. Elin er utdannet konditor og er dama bak en av Norges største bakeblogger, Krem.no. Hun er kjent fra diverse radio- og tv-opptredener, er skribent i Hjemmet og har vært fast bidragsyter for VG (Godt.no) i flere år.

Bokdetaljer

Forlag Egmont Publishing

Utgivelsesår 2021

Format E-bok

ISBN13 9788242971043

EAN 9788242971043

Språk Bokmål

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Denne metoden er japansk (hokkaido), men er mer kjent under tangzhong som er kinesisk. Grunnen er enkel baker/kokk tok med seg metoden til Kina.

Ovennevnte metode koker man melet til ca. 65 grader (man tar en del mel fra oppskriften + vann og koker dette under røring til det når temp 65 grader og settes tilside for å kjølne.

Jeg ble kjent med denne metoden da jeg var på jakt etter en spring roll oppskrift (Homemade egg roll wrappers).
Men denne metoden kalles Yudane - man skolder melet og deigen brukes etter 4 timer, eller neste dag i kjøleskapet.


Godt sagt! (0) Varsle Svar