Alle kan bake

av (forfatter) og Elin Vatnar Nilsen (foto).

Cappelen Damm 2017 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788202531034

EAN 9788202531034

Språk Bokmål

Sider 225

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Denne metoden er japansk (hokkaido), men er mer kjent under tangzhong som er kinesisk. Grunnen er enkel baker/kokk tok med seg metoden til Kina.

Ovennevnte metode koker man melet til ca. 65 grader (man tar en del mel fra oppskriften + vann og koker dette under røring til det når temp 65 grader og settes tilside for å kjølne.

Jeg ble kjent med denne metoden da jeg var på jakt etter en spring roll oppskrift (Homemade egg roll wrappers).
Men denne metoden kalles Yudane - man skolder melet og deigen brukes etter 4 timer, eller neste dag i kjøleskapet.


Godt sagt! (0) Varsle Svar