Denne metoden er japansk (hokkaido), men er mer kjent under tangzhong som er kinesisk. Grunnen er enkel baker/kokk tok med seg metoden til Kina.

Ovennevnte metode koker man melet til ca. 65 grader (man tar en del mel fra oppskriften + vann og koker dette under røring til det når temp 65 grader og settes tilside for å kjølne.

Jeg ble kjent med denne metoden da jeg var på jakt etter en spring roll oppskrift (Homemade egg roll wrappers).
Men denne metoden kalles Yudane - man skolder melet og deigen brukes etter 4 timer, eller neste dag i kjøleskapet.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

0 kommentarer

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag