Forfatteren peker på ulike teknikker og tips for hvordan man kan huske ting lettere og lagre det vi skal huske på, slik at det er lett å ta det fram når det trengs.
Glemmer du navn, nøkler eller hvor du parkerte bilen? Får du blackout på eksamen? I denne boken presenterer hukommelsesekspert Pål Johan Karlsen teknikker og tips for å trene hukommelsen. Hukommelsen vår er fantastisk, og vi husker mye mer enn det vi trenger for å overleve. Samtidig er det bra at vi glemmer. Vi ville blitt smågale hvis vi hadde gått rundt og husket alt. Som regel glemmer vi det som ikke er så viktig - men det som er viktig, kan vi lære å huske! Pål Johan Karlsen har doktorgrad i psykologi om hukommelse. Han debuterte på Aschehoug i 2002 med romanen Daimler.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788203231070
EAN 9788203231070
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.