I denne boken legger forfatteren alle kortene på bordet. Om erfaringene fra The Apprentice, om sitt eiendomsimperium, om posisjonen som sjef for 20 000 ansatte i The Trump Organization og om hans oppgave som far. Han gir deg innsikt i hvordan du kan gjør kloke investeringer, imponere sjefen, lede et selskap effektivt, ansette, motivere og sparke medarbeidere, forhandle om alt,og vedlikeholde kvaliteten ved merkevaren din.
Forlag Hegnar media
Utgivelsesår 2005
Omtalt person Donald J. Trump
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker om amerikansk politikk som du kan låne på Stavanger bibliotek, Sølvberget.