Skjulte løgner

av (forfatter) og Frøydis Arnesen (oversetter).

Bladkompaniet 2001 Heftet

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Eve Benedict er en av Hollywoods siste store filmdronninger, et sexsymbol med fire eksmenn og en hærskare av elskere. Til Hollywoods store skrekk har hun bestemt seg for å skrive sine memoarer. Julia Summers er utvalgt til og skrive. Hun er enslig mor og trenger sårt pengene oppdraget vil gi. Paul Winthrop er Eves stesønn. En tiltrekkende mann som ikke er umulig å overse. Og da Julia skjønner hvor langt Eves fiender er villige til å gå for å hindre at boken blir utgitt, oppdager hun en farlig hemmelighet som kan ødelegge hennes liv for alltid.

Omtale fra forlaget

Eva Benedict er en av Hollywoods siste store filmdronninger,et sexsymbol med fire eksmenn og en hærskare av elskere. Hva Eve ikke kjennertil av hemmeligheter og skandaler i filmbyen er nesten ikke verdt å vite, ogtil Hollywoods store skrekk har hun bestemt seg for å skrive sine memoarer.
Julia Summers er den utvalgte som skal skrive Eveshistorie. Julia er enslig mor og hater å være i rampelyset. Men hun elskerarbeidet sitt og sin ti år gamle sønn, og hun trenger sårt pengene detteoppdraget vil gi.
Paul Winthrop - Eves stesønn - gjør det endavanskeligere. Ikke minst fordi han er en usedvanlig tiltrekkende mann som detikke er mulig å overse. Og da Julia skjønner hvor langt Eves fiender ervillige til å gå for å hindre at boken blir utgitt, oppdager hun en farlighemmelighet som kan ødelegge hennes eget liv for alltid.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788250945821

EAN 9788250945821

Serie Nora Roberts (13)

Genre Romantikk Thrillere

Språk Bokmål

Sider 444

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket