Skolen starter igjen etter sommerferien og Greg Heffley gjør alt han kan for å legge de tre siste månedene bak seg, spesielt én av dem. Uheldigvis har storebroren Rodrick full oversikt over det han prøver å kaste et glemselens slør over.
Forlag Amulet
Utgivelsesår 2009
Serie Diary of a wimpy kid (2)
Genre Humor
En god bok, selvom den fort blir litt for enkel. Boken passer best for barn og unge tenåringer.
Rodrick ruler
Denne boken handler mere om hvordan Rodrick (storebroren til Greg) plager og mobber Greg. Men kan de også være venner? Les boken og se.
Min mening
Boken var veldig morsom fordi det var morsomt å se ossen Rodrick plaget Greg. Terningkast 5
hvorfor leser dere prøv å se på gogoanime, det er litt mye cosplay men bare ignorer dem, Bøker er for tapere
Se alle bokelskere som følger dette verketen pingles dagbok er en spennende! du for høre om en gutt som heter greg og om livet i familien hans!
greg har en venn han heter rowly! han er en god venn men i den grønn de uvenner hva skal di gjøre det får du vite når du leser den!!!