Healing og selvutvikling for alle.
Alle ønsker å ha det godt med seg selv. Enten det gjelder å være frisk, kjenne seg rolig og avslappet, oppleve å være i harmoni med seg selv, kjenne energien strømme gjennom kroppen eller være full av pågangsmot og livsvilje. Til det trengs det brensel, energi. Det kan du få gjennom reiki. Ved å bruke reikimetoden kan du tappe direkte fra kraftens kilde.
Reiki forbindes med healing. Healing dreier seg ikke bare om å tilføre andre helbredende energi, men i minst like stor grad handler det om selv å bli hel i kropp, sinn og sjel.
Med reikimetoden kan du bli din egen healer. Du lærer teknikker som kan hjelpe deg til å bli kvitt akutte plager som hodepine, og du kan gå dypere inn i deg selv og kvitte deg med mønstre som hemmer din livsutfoldelse.
Reiki gir deg et uovertruffent redskap til å få kontakt med ditt egentlige jeg - den du ut fra dine medfødte egenskaper og talenter er ment å være. Ditt egentlige jeg venter på å få møte deg!
Forlag Hilt og Hansteen
Utgivelsesår 2003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket18 bokelskere følger dette verket.