Prikken over i-en og andre uttrykk

bruk, bakgrunn, betydning

av (forfatter).

Cappelen Damm 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (5 terningkast.)

25 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788202438296

EAN 9788202438296

Språk Norsk bokmål

Sider 490

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

25 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Hallo, verden - hvordan være menneske i en verden styrt av datamaskiner" av Hannah Fry
  • "Kunsten å overtale en katt - retorikk for menneske- og katteelskere" av Jay Heinrichs
  • "Soloppgang i Nord - dikt" av Siri Amalie Oftestad
  • "Rosinen i pølsa" av Knut Lystad
  • "Sjærlighet og sjøttkaker - språklige gleder og gremmelser" av Finn-Erik Vinje
  • "(Nesten) alt du trenger å vite om norsk - 52 om språk" av Helene Uri
  • "Typisk norsk - essays om kulturen i Norge" av Thomas Hylland Eriksen
  • "Blindedikt - dikt" av Øyvind Berg
  • "Quizleis - 1001 spørsmål og svar om språk" av Per Egil Hegge
  • "Med ørene på stilk - språklige gleder og gremmelser" av Finn-Erik Vinje
  • "Norge i dag - en fullstendig subjektiv reiseskildring fra en syklende reporter på svært lavt blodsukker fra Nordkapp til Lindesnes" av Gunhild Dahlberg
  • "Når det koker - en amatørs opplevelser som kjøkkenslave, à la carte-kokk, pastamaker og lærling hos en slakter i Toscana" av Bill Buford
Alle bokanbefalinger for dette verket