Pater Kjell Arild Pollestad åpner her sin dagbok. Med humor, brodd og klokskap gir han oss notater om dagligliv i inn- og utland, mennesker han møter og politikk og kultur. Dette er en dagbok som engasjerer med sin personlige form, men som aldri blir innadvendt privat. En dagbok skrevet av et menneske som lar seg bevege, irritere og begeistre.
Utgivelsesår 2012
Format Lydfil
ISBN13 9788202424824
EAN 9788202424824
Serie Dagbøker (1)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDe fleste var nok sterkere i troen enn jeg, opplært som de var om at messen er messen uansett. Selv er jeg ikke kommet så langt i åndelig utvikling at jeg synes en kassettspiller kan erstatte et kirkekor og moralistisk småprat en god preken. Alteret minnet etter hvert mer om et uryddig skrivebord, og mikrofonen hadde åpenbart en mer vesentlig funksjon enn de hellige kar. Presten bladde frem og tilbake i messeboken som om han lette etter et nummer i telefonkatalogen, men holdt seg helst til selvkomponerte banaliteter på fotokopiert ark.