Forfattaren har hjelpt menneske som har opplevd sorg, overgrep, spiseforstyrrelsar og ulukker. Her gjev han oss sine refleksjonar omkring historiene til desse menneska. Slik kan vi læra av andre sine erfaringar, og kanskje handla i forkant.
Stendig fleire av oss er slitne. Blir kanskje utbrende . eller kva skal det kallast. Den erfarne psykiateren Hans Olav Tungesvik vil heller bruka orda uttappa, for det får oss til å tenkja på noko som må fyllast på nytt. Ofte treng ein hjelp til å stoppa denne energilekkasjen, og auka tilførsla igjen. Tungesvik har hjelpt menneske som har opplevd sorg, overgrep, spiseforstyrrelsar og ulukker. Her gjev han oss sine refleksjonar omkring historiene til desse menneska . enkelt, direkte, med klokskap og varme. Slik kan vi læra av andre sine erfaringar, og kanskje handla i forkant.
Forlag Genesis
Utgivelsesår 2000
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.