Inneholder 35.000 oppslagsord, ordforklaringar, synonym, brukarrettleiing med grammatikk og råd om god målføring m.m. Med nye rettskrivingsvedtak frå 1996.
Forlag
Nynorsk
Sider
333
Utgave
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til
admin@bokelskere.no med navn
på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Bokelskeres terningkastfordeling
Andre utgaver
2012
2005
2005
2000
2000
Slide bound
større utgåve med ordforklaringar, synonym og fotnotar, tilleggsliste bokmål-nynorsk og liste over forkortingar
1996
1989