Å spise for mye er en måte å bedøve vanskelige følelser på. I denne boken oppfordrer forfatteren leseren til å forsøke å få tak i hva den indre stemmen egentlig sier. Hun presenterer noen teknikker som hjelper deg til gradvis å få ta kontroll over ditt eget liv, og dermed forholdet til maten. Har litteraturliste.
Mange, spesielt kvinner, sliter med overspising. I stedet for at de har kontroll over maten er det maten som har kontroll over dem. Ellen Anker-Nilssens utgangspunkt er at det bak et overspisingsproblem ligger ubearbeidede følelser. Å spise for mye er en måte å bedøve vanskelige følelser på. I denne boka oppfordrer hun leseren til å forsøke å få tak i hva den indre stemmen egentlig sier. Hun presenterer noen teknikker som hjelper deg til gradvis å få ta kontroll over ditt eget liv, og dermed forholdet til maten. Forfatteren har i flere år arbeidet med kvinner som overspiser. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier og har hovedfag i spesialpedagogikk om temaet mat og følelser
Forlag Noras Ark
Utgivelsesår 2003