En kvinne har bosatt seg i et sommerhus, og unngår kontakt med mennesker. Om kjærlighet og modning, menns og kvinners ulike verdener og møtene mellom dem. Om en kvinne som flykter, og som gjennom flukten finner tilbake til noe.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 1996
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDe er her, som små bilder i konvolutter, slitte av hender som har rørt ved dem, hemmelig, på nytt og på nytt, for lengselen har ingen slutt.
Barnet blir født som berøring, den døende leter etter en hånd.
Han hvisker noe, hvisker ett ord om og om igjen som jeg kanskje aldri skal skjønne, men jeg kommer ikke til å glemme det og hendene hans og øynene har et språk som er likt for hender og øyne i alle land, i dette øyeblikket, ordene vil aldri bli det viktigste, det er hendene som bygger bruene i verden, hendene og øynene og tonene, de finner veiene språket ikke kan.