Omtale fra forlaget
Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka.
Forlag Font
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788281690578
EAN 9788281690578
Språk Bokmål
Sider 355
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!