Metode og oppgaveskriving er nå i ny og oppdatert utgave med nyttige råd til alle som er i en skriveprosess.
Boken gir en innføring i samfunnsvitenskapelige metoder og tar opp praktiske problemer i forbindelse med oppgaveskriving.Temaer som drøftes, er ulike måter å samle data på, personvern og gjennomføring av undersøkelser. Videre er det lagt vekt på bruk av forskningsbasert kunnskap, kildesøk og kildekritikk. Selve skriveprosessen utgjør en rød tråd i framstillingen. Forfatteren kommer med nyttige råd når det gjelder utformingen av problemstillinger og oppgavens oppbygning, form og presentasjonsteknikk.
Boken er tilpasset de kravene som stilles til bacheloroppgaven i all høyere utdanning. I denne nye utgaven er det tatt hensyn til den digitale utviklingen, og for de fleste kapitlene er det utarbeidet kunnskapsmål.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788205423985
EAN 9788205423985
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket26 bokelskere følger dette verket.