Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på 30 lettlagede retter der hvitløk inngår som en viktig ingrediens. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
30 raske, lettlagede og moderne utgaver av tradisjonsrike retter hvor hvitløk inngår som en viktig ingrediens Hvitløk er i uminnelige tider blitt brukt som smakstilsetning og legemiddel .; og er i dag utrolig populært også i Nord-Europa.Du finner alt fra supper og forretter til hovedretter, vegetarmat og herlige sauser som passer til all slags mat .; og alt med smak av hvitløk!
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788205324015
EAN 9788205324015
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket