Med en kvinne i hvert skrog

av (forfatter) og Kine Dahlen Soleng (forfatter).

Flyt forlag 2007 Heftet

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

En drøm eller et mareritt? For James Wharram var det nok mest som en drøm. Han tegnet, bygget og seilte de første europeiske havgående katamaraner. Med seg ombord hadde han - først på Tangaroa deretter på Rongo - de tyske kvinnene Ruth og Jutta. James var en foregangsmann innenfor et helt nytt felt i seilsporten og han hadde en ukuelig tro på ideene og prosjektene sine. Men, med jevne mellomrom mistet han troen og var redd for å mislykkes. Da stilte disse flotte tyske jentene opp for ham - gang på gang. De trøstet han, serverte han god mat og "masserte de ømme musklene". Sammen fikk de også et barn, Jutta fødte gutten, men sønnen Hannes omtales som "barnet vårt" - alle tre sitt barn! Trioen krysser først Biscayabukta og Atlanterhavet med Tangaroa, deretter Nord-Atlanteren med Rongo - begge deler en stor bragd! Og Wharrams katamaraner bygges og elskes fremdeles av seilere verden over... Om James Wharram: Alder ukjent (!) har tegnet, bygget og seilt katamaraner i over 50 år. Det er solgt over 10.000 sett av tegningene hans og tusenvis av katamaraner er å finne rundt i verdens havner. Tegningene har faktisk solgt omtrent tre ganger så mye som noen andre flerskrogs designere i verden har klart å oppnå! James er fremdeles i full vigør med Ruth Wharram og Hanneke Boon ved sin side. Boken er oversatt av Kine Dahlen Soleng

Forlag Flyt forlag

Utgivelsesår 2007

Lister som inneholder dette verket

Bøker om eventyrere

Godt sagt! (0) Varsle Svar