Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir deg kunnskap om hvordan mat og vin kan kombineres. Du får blant annet vite hvilke viner som smaker best til ulike typer fisk, skalldyr, kjøtt, vilt, pizza, pasta, sterk krydret mat, oster, kaker og desserter. Forfatteren presenterer til slutt 20 kombinasjoner av mat og vin. Oppskrifter til alle rettene.
Omtale fra forlaget
Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. Her er også gode oppskrifter, forslag til menyer samt tips om kombinasjoner av mat og vin som sjelden slår feil. Jo mer vi vet, jo oftere vil vi oppleve smaksmessige fulltreffere!
Parallell tittel sant
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788276834505
EAN 9788276834505
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket