Mat + vin

av (forfatter).

Boksenteret 2007 Innbundet

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir deg kunnskap om hvordan mat og vin kan kombineres. Du får blant annet vite hvilke viner som smaker best til ulike typer fisk, skalldyr, kjøtt, vilt, pizza, pasta, sterk krydret mat, oster, kaker og desserter. Forfatteren presenterer til slutt 20 kombinasjoner av mat og vin. Oppskrifter til alle rettene.

Omtale fra forlaget

Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. Her er også gode oppskrifter, forslag til menyer samt tips om kombinasjoner av mat og vin som sjelden slår feil. Jo mer vi vet, jo oftere vil vi oppleve smaksmessige fulltreffere!

Bokdetaljer

Parallell tittel sant

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788276834505

EAN 9788276834505

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Vinskolen - godsmak fra første klase" av Geir Salvesen
  • "Italiensk vin - helt enkelt" av Trond Otrebski
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Kongemordet" av Hanne-Vibeke Holst
  • "Kronprinsessen" av Hanne-Vibeke Holst
  • "Historien om Norge - Bd. 4" av Karsten Alnæs
  • "Historien om Norge - Bd. 3" av Karsten Alnæs
  • "Mitt navn er Asher Lev" av Chaim Potok
  • "Tilbakekomsten" av Håkan Nesser
Alle bokanbefalinger for dette verket