Catherine var plaget av skremmende mareritt og invalidiserende angst, og selv 18 måneders intensiv psykoterapi hos psykiateren Brian L. Weiss var resultatløse. Som siste utvei bestemte Weiss seg for å prøve hypnose. I dyp trance fortalte Catherine om vonde opplevelser fra tidligere liv. Hun gjenopplevde deler av tidligere inkarnasjoner, hun fortalte om møter med kloke åndevesener i mellomlivstadiet, og hun kanaliserte budskap om dr. Weiss' familie og hans avdøde sønn.
Forlag Hilt og Hansteen
Utgivelsesår 1997