Den foreldreløse gutten Pug går i lære hos trollmannen Kulgan. Når mystiske krefter fra en annen verden invaderer kongeriket, blir dette starten på en lang reise inn i det ukjente på tvers av tiden, der den urgamle kampen mellom det gode og det onde utkjempes. Dette er den første boka i Sagaen om Riftkrigen.
Forlag Voyager
Utgivelsesår 1997
Serie Sagaen om Riftkrigen (1)
Genre Fantasy
Bøkene jeg leste i 2011 i kronologisk rekkefølge. Tilsammen 28425 sider, og 270 timer og 21 minutter lydbok. Et bra leseår.
Fordelen med å jobbe i bokavdelingen på loppemarkedet er at jeg får tatt en titt før loppemarkedet åpner. Litt ekstra hyggelige priser er også kjekt for en students lommebok.