Denne romanen er fortsettelsen på livshistorien til indiske Willi Chandra fra romanen Et halvt liv. Etter atten år i Afrika har Willi Chandra havnet hos sin søster Sarojini i Berlin, der hun bor med sin tyske ektemann og lager kritiske dokumentarfilmer. Inspirert av søsteren og svogerens revolusjonære og opprørske ideer begynner Willi å lese Gandhi og bestemmer seg for å vende tilbake til India. Der blir han værende i flere år i en geriljagruppe på landsbygda. Han skjønner etter hvert at han må flykte, men havner i indisk fengsel, før han ved hjelp av engelske venner er tilbake i London. Først som 50-åring, og etter et omflakkende liv, nærmer han seg en forståelse av seg selv, og sitt eget.
Forlag Picador
Utgivelsesår 2004
Omtalt sted London Tyskland India
Menn er aldri mer tåpelige eller absurde enn når de "legger an på" en kvinne.