Denne Romeo og Julie-historien er mer blodig enn den folk flest kjenner. Her er en blanding av ømhet og brutalitet, med en formalisert psykologi som ramme.
Utgivelsesår 1994
ISBN13 9788205224728
EAN 9788205224728
Serie Mini-Vita
Omtalt sted Sørøstlige stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket39 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHeime hadde eg liggande ein del av desse bøkene, så eg tenkte eg skulle sette dei opp i ei liste.. så her er lista, lest og ulest..
Bøker utgitt i Gyldendal sin serie kalt vita, vet man ikke hva man skal lese er det bare å plukke en herfra.
Noen bøker har man på en måte alltid med seg. Dette er kanskje ikke de beste bøkene jeg har lest, eller de mest velskrevne, eller de mest gripende. Men det er disse som har satt seg fast. Kanskje fordi de passet spesielt godt for meg, eller jeg leste dem akkurat i rett tid? Jeg vet ikke. Jeg kommer sikkert til å gjøre tilføyelser, men det var disse jeg kom på først.