Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kombinerte kokebok og reiseguide er en slentretur gjennom København. Den tar deg med på vinstuer og vertshus med en helt spesiell atmosfære og historie i veggene. Noen steder er rene "vannhull", andre fremviser det beste av dansk kokekunst. I boken finner du oppskrifter på deres spesialiteter.
Omtale fra forlaget
Denne kombinerte kokebok og reiseguide er en slentretur gjennom København. Den tar deg med på vinstuer og vertshus med en helt spesiell atmosfære og historie i veggene. Mange berømte nordmenn har vært her før deg, vi beveger oss nemlig gjennom det de gamle såkalte Minefeltet. Holberg har vært her, Wessel likeså . og Amalie Skram og Knut Hamsun og mange flere. Noen steder er rene "vannhull", andre fremviser det beste av dansk kokekunst. I boken finner du oppskrifter på deres spesialiteter. Enkelt, lettlaget og utrolig velsmakende som bare dansk mat kan være. God tur og velbekomne!
Forlag Bok og fag
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788291991115
EAN 9788291991115
Omtalt sted København
Språk Bokmål
Sider 93
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!