Slottsparken, del 2 av 2. Lykke. Familieidyll ... Beretningen om Marit og meg. Og i noen år varte det. Men ikke for alltid - slik jeg ikke bare hadde trodd, men vært sikker på. Og da bomben først smalt, var det ikke bare Marits og min lykkelige hverdag som ble smadret, men også våre to barns. Ja, for i mellomtiden hadde vi også fått en datter. Likevel skulle alt, på et blunk, bli lagt i ruiner.
Forlag Lind & Co
Utgivelsesår 2018
Serie Slottsparken (2)
Omtalt tid 1980-1989 1990-1999
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket24 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDisse bøkene har både vært fantastiske, og noen har vært tunge å lese, og jeg har holdt på å avslutte flere ganger. De fine er bare så nydelige, jeg er en person som ikke liker vanskelige navn på personer, da går jeg meg ofte "vill" og om boka i tillegg er veldig tykk, så blir det fort kjedelig å lese. Men dette er altså min liste.