Vici Townsley har tilsynelatende alt. Hun er redaksjonssjef i det hippe damebladet Poise!, hun tar seg godt ut og lever et hektisk singelliv i London. Vicki er likevel ikke lykkelig, hun drømmer om mann, barn og et idyllisk hus på landet. Amber har alt dette, men hun er heller ikke lykkelig. Det hun drømmer om, er det livet Vicki ønsker seg bort fra. Da Amber leser i Poise! at redaksjonssjefen ønsker å bytte liv med ei hjemmeværende husmor, melder hun seg straks.
Forlag Michael Joseph
Utgivelsesår 2005
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.